fbpx
 

Mammaträning

Mammaträning
Information:

Vår mammaträning riktar sig till dig som oavsett träningsnivå eller bakgrund vill bygga upp din kropp på ett säkert, effektivt och roligt sätt efter din graviditet. Du gör detta tillsammans med en grupp på 6-12 mammor och en personlig tränare. Gruppen kommer att svettas tillsammans under en period som innehåller 16 träningspass plus individuell kontroll och program.

Individuella tester och program

Efter anmälan kan du kostnadsfritt boka upp en tid med oss för en kontroll av diastas och aktiveringsmönster och utifrån det ger vi dig ett program att jobba med innan och parallellt med gruppträningen. Detta är inget krav men ger dig en ännu bättre och mer långsiktigt utveckling.

Tid och pris

Träningen är tisdagar och torsdagar 9:30-10:30 för steg 1 och 10:30-11:30 för steg 2.
Pris för alla 16 pass är 1750 kr.

Gruppträningens innehåll
Vi börjar från grunden och ser till att ni bygger ett bra rörelsemönster och aktiverar muskler på rätt sätt. Utifrån detta kommer vi lära er korrekt lyftteknik i olika övningar och även köra en hel del kondition- och smidighetsträning.

Praktiskt
Under mammaträningen äger ni mammor gymmet! Kör in barnvagnar, babyskydd osv och gör er hemmastadda. Omklädningsrum med duschar och skötbord finns. Vi erbjuder också en övervåning där ni i lugn och ro kan amma och det finns både kylskåp och microvågsugnar. Eventuella syskon får gärna följa med och det finns TV och soffor på övervåningen.

Bebisarna är också hjärtligt välkomna att följa med och vi ser fram emot att få träffa er båda!

Om du undrar något så hör av dig till info@crossfitkalmar.se eller 0708-616060

KLICKA HÄR FÖR ANMÄLNINGSFORMULÄR

Foto: Isabell Bringert

Tränare: