fbpx
 

Gruppträning

Gruppträning
Information:

Gruppass

Våra klassiska gruppass där vi tränar i grupper ledda av en av våra coacher. Det bästa av alla världar där vi kombinerar styrketräning, gymnastik, kondition och tyngdlyftning anpassat för att förbättra dig på alla plan.

 

Gymnastic club

Pass med fokus på att förbättra kroppskontroll, styrka och koordination i grundläggande och avancerade gymnastiska övningar. Träningsvärk på udda ställen utlovas!

 

Barbell club

Här jobbar vi med tekniken och styrkan som krävs för att kunna utföra de olympiska lyften ryck och stöt. Perfekt för dig som vill bli starkare, mer explosiv eller helt enkelt tycker det är kul att lyfta tungt!

 

Functional bodybuilding

På våra functional bodybuilding pass sänker vi tempot lite och fokuserar på rörelsekvalitet över hastighet. Klassiska styrkeövningar kombineras så funktionellt som möjligt för att stärka kroppen på ett säkert sätt.

 

Mobility

Förklarar sig nästan självt, här jobbar vi med att förbättra rörelseomfånget som krävs för att kunna utföra alla övningar säkert och bra. Minst lika viktigt som att bli starkare och snabbare!

 

Sweat

Komprimerade pass för dig som endast har 30 minuter att avvara av din dag åt träning. Här får du i princip samma effekt som ett helt gruppass på halva tiden!

 

Competition club

Lite tuffare pass för den som är nyfiken på vad det innebär att tävla i CrossFit. Här förekommer lite mer avancerade övningar och vi rekommenderar därför att man är säker på de grundläggande övningarna innan man börjar med competition club.

 

Teampass

Upplagt som ett vanligt gruppass men vi jobbar istället för individuellt i lag och hjälps åt att klara av passet. Bra stämning och mycket skratt utlovas!