fbpx
 

Företagsträning

Företagsträning
Information:

TOPPA DITT TEAM TILLSAMMANS MED CROSSFIT KALMAR
BLI STARKARE UTHÅLLIGARE OCH MER FOKUSERAD PÅ JOBBET.

Har du medarbetare som har trötta ryggar och spända axlar? Vill ni också orka bära matkassarna efter fredagshandlingen? Träningens positiva påverkan på vår hälsa är idag allmänt kända. Det är även allmänt accepterat att en ökad hälsa ger ökad prestation på jobbet genom att arbetet utförs effektivare, färre sjukskrivningar och ett förbättrat humör. Men hur går man till väga för att på bästa sätt öka hälsan och arbetsklimatet på ens arbetsplats?

Vi på CrossFit Kalmar erbjuder breda lösningar som passar ditt företag; allt från enstaka föreläsningar och träningspass till kompletta träningsupplägg med för- och eftertester, föreläsningar, kostupplägg och utbildningar.

Vi på CrossFit Kalmar erbjuder ditt företag träning som du får glädje av i vardagen. Träning som gör dig stark och uthållig. CrossFit är att träna tillsammans. Genom den fantastiska gruppdynamik som skapas kommer ni skapa energi och glädje – och må bättre.

Tillsammans jobbar vi för friskare och gladare kroppar. Man behöver varken vara bra tränad eller ha några förkunskaper. Alla övningar vi använder oss av går att anpassa till varje persons nuvarande fysiska förmåga. Träningen anpassas efter era önskemål och specifika behov. Träningen kan ske både innan, under och efter arbetstid. Välj bland följande alternativ:

1. Prova – på – pass
Samla dina medarbetare och kör ett prova – på – pass. Ni skapar teamkänslan. Vi hjälper er med tekniken och lovar att se till att ni lämnar oss med ett leende och begynnande träningsvärk. Vi hoppas att ni snart vill komma tillbaka!
Pris : 1900 :- (max 12 personer/grupp)

2. Personlig träning – Get started
För att komma igång med fysisk aktivitet på bästa sätt kan det för en del vara ett klokt val att träna en period med personlig tränare enligt ett för individen specifikt upplägg. Målet kan vara att bara komma igång med tränining eller att senare hänga med på företagets gruppträningar.
Pris: 6000 :- (10 PT-tillfällen inkl. rörelseanalys, tester och konsultation)

3. Fem klasser – We will try
Medarbetarna får tillsammans prova på olika moment som alla ingår i CrossFit. Ni får lära er grundläggande teknik för lyft och gymnastik så ni aktiverar kroppen på rätt sätt. Genom ett, för er, väl utformat program kommer ni förbättra kondition, styrka och rörlighet med roliga och pulshöjande äventyr.
Pris: 7500:- (max 12 personer/grupp)

4. Tio klasser – Try a little bit more
Efter att ha lärt oss olika grunder inom CrossFit som lyftteknik och gymnastiska moment, jobbar vi vidare och lär oss mer. Mer av allt. Vi fortsätter med en härlig blandning av styrka, kondition och rörlighet och ser till att ni successivt blir bättre på allt detta.
Pris : 12900 :- (max 12 personer/grupp)

5. Klippkortet – företag
Är ni inte så många på företaget? Har ni provat företagsklasser och några blev bitna och ville fortsätta? Nu kan ni som företag köpa klippkort som står i företagsnamn , men vilken medarbetar som helst får använda det.
Pris : 2 000:- för 10 klipp

6. Kom till oss
Vill ni att vi kommer till er? Det gör vi! Har ni tillgång till träningslokal kör vi där. Annars är vi utomhus.
Vi anpassar övningar efter möjligheterna. Hör av er och berätta så kommer vi med förslag.
Har ni andra önskemål utöver ovanstående alternativ, kontakta oss så tar vi fram förslag.

Priser ovan anges exkl. 6% moms.

 

Kontakt
Kontakta företagsansvarig Johan Roth om du har frågor om priser, upplägg eller vill boka företagsträning.
Mail: info@crossfitkalmar.se
Mob: 0708-616060