fbpx
 

Nyheter

Wohoopen2019

Wohoopen2019

Det börjar närma sig CrossFit Open och kvalet till CrossFit Games. I år tänker vi på CrossFit Kalmar att göra kvalet till en “egen kul happening”, samtidigt som ni naturligtvis får tävla individuellt samtidigt, om ni vill. Fyra lagledare har valts ut bland er fantastiska medlemmar. Dessa lagledare har fått den eminenta äran att locka och värva medlemmar till just hans eller hennes lag, mutor kan och får förekomma! 🙂

När det sedan är dags för första workouten, 21-25:e februari, så är det upp till lagen att peppa och pusha deltagarna i de olika deltävlingarna. Alla deltagare kan givetvis välja att köra RX eller Scaled! Vi kommer försöka samla ihop ett gemensamt tillfälle varje vecka där vi kör just veckans Tävlings-WOD. Skulle någon medlem inte ha möjlighet att medverka vid det gemensamma tävlingstillfället så har personen fram till måndagen veckan efter (ex 25:e feb när det gäller vecka 1) på sig att genomföra den Woden. Resultat från alla deltagare kommer att registreras och poäng kommer att delas ut till lagen.

De poäng ni  jagar varje vecka är:

  1. 1 poäng tilldelas varje lagmedlem som genomför woden.
  2. 5 poäng tilldelas det lag som visar bästa laganda.
  3. 4 poäng tilldelas varje deltagare som hamnar topp 3 i dam eller herr-serien i respektive klass, RX och Scaled.
  4. Slutligen kommer det även delas ut 10 poäng till en person för “bästa prestation”, efter sista veckans Wod är genomförd.

Dialog inom lagen kommer ske i respektive lagledares facebookgrupp. Så när ni blivit värvade till något lag behöver ni be er lagledare om att få vara med i den gruppen.

Datum för respektive Wod är :

21-25 februari, 28-4 mars, 7-11 mars, 14-18 mars, 21-25 mars.

30 mars avslutar vi hela härligheten med en liten klubbfest på kvällen.

Lagledare är:
Henrik Hansson
Lisa Rosén
Anna Ambjörnsson
Magnus Persson

Ni väljer själva om ni, utöver vår interna tävling vill registrera er till den riktiga tävlingen på games.crossfit.com. Tanken med hela upplägget är att vi ska ha kul tillsammans. Det viktiga är alltså inte att få bästa resultat, utan detta handlar snarare om gemenskap, att få ta del av och dela varandras glädje till träning, framförallt crossfit. Vid eventuella frågor, prata med er lagledare i första hand. Skulle inte lagledaren kunna svara på era frågor så går det alldeles utmärkt att prata med Marie eller Oscar.

Vi räknar med att många kommer att vilja delta. Anmälan kostar endast 100 kr och vi utlovar att jäklans liv dessa veckor tillsammans med er alla. Vi kommer att hjälpa till att döma varandra under passen och gör som vi brukar.. Samarbetar och hjälper varandra på bästa sätt 🙂 Obs! För att vara med måste du vara medlem hos CrossFit Kalmar!

ANMÄL DIG HÄR

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *