fbpx
 

Nyheter

Strength Club – start 4 april

Strength Club – start 4 april

Nu är det dags att anmäla sig om man vill vara med i vår fokusgrupp för styrka. Eftersom tiden går fort och det snart är sommar kommer vi köra en lite kortare omgång av styrkeprogrammet som inklusive testveckor i början och slut kommer att ta 8 veckor. (Tanken var från början ca 12 veckor)

Fyll i din anmälan här.

Det kommer (beroende på antal anmälda osv) finnas bokningsbara pass på måndag, onsdag och lördag. Programmet innehåller även en bonusdag som man kör på fredagen om man vill. Tanken är att man inte nödvändigtvis ska gå på de schemalagda passen utan man kan följa programmet på egen hand de tider man kan.

Ni som anmäler er kommer att få vidare info och själva programmet via mail när det närmar sig.

Hoppas många vill vara med. Sista anmälan 1 april.
OBS! Endast för medlemmar (kostnadsfritt).

3 Kommentarer

  1. Carina Andersson

    Ja jag vill anmäla mig till strengthclub 🙂

  2. Karl-Fredrik Karlsson

    Jag vill vara med!

  3. Jian Jakoub

    Jag vill gärna vara med 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *