Philip Wärmegård

Philip Wärmegård
Kontakta tränaren:

Om tränaren

Är 28 år och bor i Kalmar sedan 4 år tillbaka. Har alltid varit idrottsintresserad sedan 4 års ålder och har tävlat och tränat fotboll, ishockey, golf, MMA.

Jobbar idag som PT och fystränare för bland annat IK Oskarshamns A-lag(ishockey), Oskarshamn AIK´s A-lag och U19-lag(Fotboll). Har och arbetar än idag med simmare, golfare och kampsportare på elitnivå. Har också privatkunder som jag hjälper med träning, kost och holistic lifestyle coaching.

Har jobbat på Friskvårdshuset i Oskarshamn(privatägt gym) och Actic i Kalmar under de senaste 4 åren. Har från och med 2015 valt att bli egenföretagare och driver idag egen verksamhet och sammarbetar på nära håll med Crossfit Kalmar.

Mina utbildningar:
Programmet för Coaching och Sport Management, 180 hp vid Linnéuniversitetet i Växjö
SAFE (Scandinavian Academy for Fitness Education) Läste deras grundutbildning, gymistruktörsutbildning & PT-utbildning.
AIG(Athletic inovation group) – Funktionell träning med kettlebells.
FAR-utbildning (fysisk aktivitet på recept) Steg 1.
CHEK Holistic Lifestyle coach Level 1 (Scandinavian Top Athletic Center)
Utbildning i Olympiska lyft – Actic. 1-dagarsutbildning
Utbildning i Lifestyle – Actic. 2-dagarsutbildning.
CHEK Institute, Holistic Lifestyle coach Level 1
STAC – Fördjupningsutbildning – Ishockey

Min filosofi kan sammanfattas med meningen ”inifrån och ut”. Detta gäller ALLT från fysisk träning, manuella behandlingar, mental coaching, livsstilsförändringar och kosten.

Vi måste alla börja från början och acceptera vårt nuläge oavsett vad det innebär och vilken nivå det handlar om för att vi på lång sikt ska få hållbara resultat. Det är just detta som gör oss till individer. Sedan anpassar man upplägget utefter nuläget(profesionell screening av kost, fysisk status, skadebakgrund, mentalt tillstånd etc.) för att återställa/skapa en stabil plattform som man sedan bygga bred och hög beroende på vad kunden/klientet vill och har för behov.

Om du vill veta mer om mig och mitt sätt att arbeta på så är du mer än välkommna att höra av dig så bokar vi ett kostnadsfritt möte.

Kontakt:
076 77 00 606, philip.warmegard@gmail.com