Medlemskap

Som medlem hos CrossFit Kalmar ska du alltid ha tillgång till coacher av toppklass, programmering för dina behov och support från vår fantastiska community. Vi vill se till att du som medlem utvecklas över tid oavsett startnivå och mål med träningen.

 

Köp medlemskap direkt här på webben

 

Vad ingår i ett medlemskap?

Baskurs
Alla nya medlemmar kommer ha baskursen inkluderad i sitt medlemskap. Alla gamla medlemmar får gå baskursen även om man gått den tidigare. Framöver kommer vi också köra en Baskurs steg 2, där vi främst korrigerar och finslipar detaljerna för en god teknikutveckling.

Personlig konsultation
Vi vill träffa dig för att se till att vi levererar en träning som motsvarar dina mål.

Screening
Vi gör en rörelseanalys för att se vilka obalanser du har och ger dig råd om korrektiva övningar/program du behöver komplettera din träning med.

Uppföljningskonsultation/personlig träning
Vi träffas och följer upp hur din träning går. Detta kan innebära ett session med allt från screening, tester, samtal eller bara ett roligt PT-pass. Du ansvar själv för att boka in detta tillfälle.

Plats på både gruppass och i fokusgrupper
Du börjar på ordinarie gruppass och det kommer att, genom stor variation och periodisering, ge dig utveckling under lång tid. Vill du sedan utmana dig själv ytterligare eller har specifika behov eller målsättningar så erbjuder vi dig fokusgrupper där du tränar i en mindre grupp med en tränare. Du har även möjlighet att hänga med på gymnastikpass, tyngdlyftningspass, functional bodybuilding och yoga!

Fri tillgång till träning i gymmet
Du har som medlem alltid tillgång till gymmet och utrustningen under våra öppettider (05:00-23:00).

Mer info om baskursen
Alla nya medlemmar går vår introduktionskurs som vi kallar baskurs. Vår populära baskurs är 8 tillfällen, under en månad, för dig som vill komma igång med funktionell, rolig och effektiv träning. Kursen är obligatorisk för att vi ska ge alla medlemmar samma grund och kunna hålla den höga kvalitet vi vill och är kända för.

Innehåll
För att underlätta starten på din CrossFit-karriär och din väg mot långsiktig och balanserad hälsa, går du vår baskurs. Det är 8 tillfällen under en månad som ska ta dig igenom bland annat de vanligaste lyften, progressioner av dem, gymnastik mm. Vi kommer också prata om vad vi menar med långsiktig och balanserad hälsa.

Vi kommer under kursen hinna lära känna dig och se eventuella obalanser och saker som just du behöver fokusera på. Du kommer förutom att lära känna oss också träffa alla andra nybörjare som precis som du vill komma igång med sin CrossFit-träning!

När du tecknat kort via formuläret ovan tar vi en kontakt och bokar upp dig på en av baskurs-starterna!