fbpx
 

Medlemskap

Som medlem hos CrossFit Kalmar har du alltid tillgång till coacher av toppklass, programmering anpassade utifrån dina behov och support från oss som håller i träningspassen. Vi vill se till att du som medlem utvecklas över tid, utifrån dina förutsättningar och din målsättning med träningen.

VAD INGÅR I ETT MEDLEMSKAP?

Plats på åtta olika sorters pass

Som medlem hos oss har du tillgång till alla våra schemalagda pass, nästa 40 pass per vecka. Vi har ett bredd utbud morgon, lunch och kväll och en bra överblick finns i schemat. Här utvecklas du ständigt genom stor variation och välplanerad periodisering av träningen. Utöver våra vanliga gruppass har du möjlighet att specialisera dig inom bland annat gymnastik, tyngdlyftning, rörlighet och functional bodybuilding. Läs mer om våra olika pass under “gruppträning”

Baskurs

Om du inte tränat CrossFit tidigare är vår baskurs till för dig och våra andra “nyaste” medlemmar. Kursen ingår i medlemskapet och innebär att du på ett säkert sätt introduceras till de viktigaste delmomenten i CrossFit. Vi börjar med en personlig träningstimme där vi skapar oss en bild av din träningsbakgrund, livsstil och dina mål för att kunna hjälpa dig dit du vill med träningen. I denna timme ingår även en rörelsescreening där vi tittar på vad som begränsar dig för att kunna förebygga skador. Därefter består baskursen av tre tränar-ledda pass som kommer ligga på onsdagar klockan 18:15. Under dessa lär du dig knäböj, marklyft, press, gymnastiska övningar och mycket mer!

Årlig uppföljning/ personlig konsultation

Vi träffas och följer upp hur din träning går. Detta kan innebära en session med allt från screening, tester, samtal eller bara ett roligt PT-pass. Du ansvarar själv för att boka in detta tillfälle.

Fri tillgång till träning i gymmet

Du har som medlem alltid tillgång till gymmet och utrustningen under våra öppettider (05:00-23:00).

Sammanfattningsvis

Totalt ingår alltså följande i ett medlemskap hos CrossFit Kalmar:

-Fri tillgång till alla våra olika typer av pass – nästan 40 pass varje vecka.

-Personligt samtal kring livsstil, träningsbakgrund och målbild

-Tre coach-ledda baskurspass där vi går igenom grunderna inom CrossFit.

-Årlig uppföljning kring hur träningen går

-Fri tillgång till gymmet mellan 05-23.